Home > >

Klantervaringen Peekstok Hoveniers

Lees ook de ervaringen van onze klanten

Nog tijdens de bouw van onze woning in De Volgerlanden, hebben wij bij toeval Willem Peekstok van Peekstok Hoveniers ontmoet. Voor de gehele tuin (voor-, achter- en zijtuin) hadden wij nog geen duidelijk beeld, maar wel een aantal elementen die aanwezig moesten zijn. Met de wensen van o.a. een ingegraven trampoline, vlonderpad om de gehele woning, terrassen, en voldoende speelruimte voor de kinderen, heeft hij onze tuin tot een mooi geheel uitgewerkt en vakkundig aangelegd met toevoeging van passende beplanting en een mooi gazon. 

Niets is teveel, alles is mogelijk!

Als de kinderen straks groter zijn en minder in de tuin spelen, zullen wij zeker Peekstok Hoveniers weer benaderen voor onze volgende plannen.

Rick & Brigitte

Via via zijn wij in contact gekomen met Willem Peekstok . In 2017 kochten wij een nieuwbouwhuis waar we de complete buitenruimte moesten laten doen . in samenspraak met Willem kwam daar uiteindelijk een prachtig plan uit voor een schappelijke prijs .

Wij hebben als eerste klus de oprit door hem laten bestraten en daarna de voortuin laten aanleggen . deze klussen werden dusdanig goed en snel uitgevoerd dat dit voldoende vertrouwen gaf om ook de achtertuin door hem te laten doen .

Aldus geschiedde . Ook dit werk werd goed , netjes en bijzonder snel opgeleverd. Als laatste hebben we Willem nog een overkapping in de achtertuin laten plaatsen . Ook deze laatste klus werd professioneel, creatief en snel beetgepakt en afgerond .

Samenvattend en terugkijkend kunnen we niet anders zeggen dan dat we bijzonder blij zijn met het werk dat gedaan is en en de daarbij behorende uitvoering . We genieten er (bijna) iedere dag van .

Contact

Peekstok Hoveniers
Krommeweg 27
3343 LB Hendrik Ido Ambacht
Zuid Holland
telefoonnummer: 078 - 30 30 081
e-mailadres: info@peekstokhoveniers.nl