Uw droomtuin door Peekstok Hoveniers

Bekijk ons unieke stappenplan : het Peekstok traject.

Wat kan Peekstok hoveniers voor u betekenen

Ontwerp

Het ontwerp, dit is de basis en de start van uw droomtuin. Doormiddel van ons 3d ontwerp kunnen wij u een uniek beeld geven hoe uw tuin gaat worden.

In ons “unieke stappenplan” hebben wij een inzage gegeven hoe wij dit voor u realiseren!

Realisatie

Als het unieke stappenplan is doorgelopen, kunnen wij voor u de tuin realiseren.

Dit doen wij met vakmanschap en passie die wij voor ons vak hebben!

Onderhoud

Het onderhouden van uw tuin is een belangrijk punt wat vaak vergeten wordt. Maar ongemerkt is het verzorgen van uw tuin toch erg belangrijk. Het onderhouden van een tuin is en blijft vakwerk. Wij willen dan ook graag met passie en het juiste gereedschap uw tuin voorzien van een winter- of voorjaarsbeurt, het snoeien of bemesten van uw tuin en het bestrijden van onkruid of ongedierte.

Dit alles zorgt ervoor dat uw tuin weer een frisse en goed verzorgde uitstraling krijgt en u weer met plezier in uw tuin kan zitten. Wanneer u meer wilt weten over het onderhouden van uw tuin kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Houtwerk

Wilt u graag de fietsen, gereedschap of andere dingen kwijt in uw tuin? Een blokhut is dan de oplossing. Woont u aan het water, en wilt u gezellig aan het water kunnen zitten? Een steiger en beschoeiing zijn dan een idee om dat te kunnen verwezenlijken. Ook kan Peekstok Hoveniers een speeltoestel, pergola of een schutting voor u plaatsen.

Zo kan u uw tuin helemaal afmaken en kan u optimaal genieten van uw levendige en gevarieerde tuin. Als u iets wilt wat hier niet bij staat kunnen we daar altijd over overleggen. Zo kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier hoopt Peekstok Hoveniers tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Lees hieronder meer over het unieke Peekstok Traject

Het unieke Peekstok traject:

Om voor u de perfecte tuin te realiseren hebben wij ons unieke stappenplan ontwikkeld:

  • 1 KennismakingWij komen bij u thuis, dit is ook mogelijk op zaterdag en in de avonduren. Wij gaan met u het project bekijken, en nemen alle wensen en eisen van u op! Als wij bij u op de locatie zijn kunnen wij een goede indruk krijgen aangaande hoogte verschillen, stand van de zon/schaduw, afmetingen van uw tuin en uw huis etc. Aan een uniek plan gaan een goede inventarisatie vooraf!
  • 2 OntwerpAfhankelijken van uw wensen maken wij voor u een uniek ontwerp, deze komen we bij u thuis presenteren, we gaan dan met u het project doorlopen, we kunnen doormiddel van 3d tekening u een goed beeld geven van het eindresultaat!
  • 3 Verlichting en beplantingsplanMocht het ontwerp door u als eigen en uniek worden ervaren realiseren wij een verlichting en beplantingsplan. Deze plannen kunnen wij dan laten aansluiten op het gemaakte ontwerp!
  • 4 OfferteBij dit ontwerp hebben wij een gespecificeerde offerte gemaakt, deze nemen wij samen met de tekening met u door. Zo krijgt u een goed beeld wat de waarde is van uw project.
  • 5 Bezoek leverancierAls het ontwerp en de offerte voor u in balans zijn, nodige wij u uit een bezoek te brengen bij onze leverancier, wij willen dan met het ontwerp u een inzicht gaan geven welke soorten materialen er zijn, en welke er mooi bij uw project passen!
  • 6 Aanleg en of uitvoeringAls er een wederzijds akkoord is komen wij in overleg over de planning het project bij u uitvoeren. Dit zal in 1 aansluitende periode uitgevoerd worden.
  • 7 Nazorg en garantieWij zullen u een aantal maanden na de klus persoonlijk contact met u opnemen. Mochten er dan nog vragen en of opmerkingen zijn vernemen wij deze graag!

Contact ons

Vul onderstaande velden in
Naam
E-mail
Telefoon
Neem contact op via
Uw bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Peekstok Hoveniers
Krommeweg 27
3343 LB Hendrik Ido Ambacht
Zuid Holland
telefoonnummer: 078 - 30 30 081
e-mailadres: info@peekstokhoveniers.nl